20 de novembre 2019

BARCELONA - CAIXAFORUM - EXPOSICIÓ CÀMERA I CIUTAT

del 31/10/19 al 8/03/2020

La meva aportació és una selecció de fotografies vintage copiades a l'època (és a dir 1976) sobre suport Resin Coated, tamany 18x24 cms. 


   Fotografia de les peces exposades: Cortesia de Clèia Armengol


Text de premsa de Caixaforum sobre l'exposició :


Càmera i ciutat, més que ser un simple recorregut per la història de la mirada de    
fotògrafs i cineastes cap a la ciutat, és sobretot un assaig visual en el què la història de la fotografia i de la imatge en moviment s’entrecreua amb la història social i política de la ciutat, amb les seves eufòries, soledats, revoltes i lluites. 

L’exposició, primera fruit de l’acord signat recentment entre ”la Caixa” i el Centre Pompidou de París, inclou 244 obres de 80 creadors, entre fotografies, pel·lícules, vídeos i material imprès, procedents dels arxius del centre francès en diàleg amb les principals col·leccions de fotografia espanyoles. Entre els noms que s’inclouen a Càmera i ciutat, destaquen Cartier-Bresson, Paul Strand, Man Ray, Moholy-Nagy, William Klein, Diane Arbus, Brassaï o Robert Doisneau, entre els internacionals; i Joan Colom, Manel Armengol, Pilar Aymerich, Català-Roca, Leopoldo Pomés o Carlos Pérez de Rozas, entre els espanyols.

CaixaForum-Barcelona (Av. de Francesc Ferrer i Guàrdia , 6-8)



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada