30 de desembre 2008

Els arbres de la Diagonal.

Devant la noticia del projecte municipal de remodelar la Diagonal, tot tallant-ne els arbres per a que pugui passar un tramvia, he volgut fer un petit homenatge a aquests exemplars encara vius, en perill d'extinció.

Els qui volgueu signar a favor del manteniment de l'arbrat de la Diagonal trobareu el link per a fer-ho després de les fotografies:













Amb aquest passeig per la Diagonal, mirant i fotogranfiant-ne els arbres, he volgut testimoniar en imatges uns quants d'aquests exemplars que encara podem disfrutar tot passejant pel costat del riu de cotxes. Ténen mèrit de voler sobreviure als fums, a la vibració i als sorolls, en una ciutat en què no semblen tenir altre valor que el decoratiu. Però fan molt més. Tots els qui caminem i passejem els carrers de Barcelona necessitem aquesta presència arbòria que suavitza la duresa dels sorolls i de l'asfalt.

A tots els qui compartim aquest sentiment envers els arbres, us convido a afegir la vostra signatura a l'adreça següent, per tal de sensibilitzar els polítics envers la protecció dels arbres de la Diagonal, sigui quin sigui el nou projecte:

(i no feu cas de la publicitat que hi ha a la pàgina)

1 comentari: