24 de novembre 2008

Ultimant el muntatge


A la primera planta s'exhibeixen les fotografies de Xina, 1979. És una sala molt àmplia on es celebran també les rodes de premsa i és l'inici de l'itinerari. Hi ha 31 fotografies.

Al segon pis, en dues sales: Espanya 1976-79 i Estats Units 1977-78




L'equip de l'Arquivo,majoritàriament femení, treballa amb minuciositat i precisió. Dirigeixen l'Arquivo Luisa Costa Dias i Maria Cecília de Sousa Cameira, la cap de conservació i muntatges és Margarida i Claudia cura de fotografiar els esdeveniments i qui va riscar de muntar la banderola a la façana, al secretariat hi ha l'Anna, i Armando és el seguretat que no regateja amb les hores per tal de que la exposició pugui estar oberta més temps del que n'està obligat.
A tots els dec la seva dedicació i atencions amb que han mimat aquesta exposició. I ara mateix no puc deixar -com vaig manifestar a la presentació- de reiterar l'agraïment a la Irene per la cura en comissariar l'exposició, la Imma, la Anna i la Paula de Colectania per tot el seu esforç en tot el procés d'emmarcat, llistats inacabables, preparació i condicionament de les caixes pel transport; i a la Filipa Valladares representant de Colectania a Lisboa que ha hagut de tocar tantes tecles i supervisar tot el procés a Lisboa.
I els amics i amigues, i filla, que m'han acompanyat des de Barcelona donant-me tota l'estona aquell caliu tan agradable de sentir-te en familia.
Pepe i tú? El Pepe sempre està alla per a tranquilitzar-te amb paraules cordials i donant ànims allà on calgui.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada